Ontdek waarin wij anders zijn

Geen snelle babbels of imponerend kantoor; bij Rauwerda Advocaten doen we het graag op onze eigen, persoonlijke manier. Ontdek waarin wij anders zijn.

Een bezoek aan een advocatenkantoor is veelal een besluit waar u lange tijd over heeft nagedacht. Bij Rauwerda Advocaten begrijpen we als geen ander dat een persoonlijk geschil, een nijpende situatie met uw kind of een mogelijke rechtszaak grote impact hebben op uw leven. Stress, angst of frustratie; wij hebben aandacht voor alle emoties die hiermee gepaard gaan.

Onze belangrijkste taak is allereerst om een luisterend oor te bieden, zodat u uw verhaal kunt doen. Nadat we uw zaak op een rijtje hebben gezet, informeren we u over de mogelijke vervolgstappen. De belangen van kinderen stellen we daarbij altijd voorop.

Vanaf het allereerste begin informeren we u over het gehele proces. Heldere en duidelijke communicatie is van essentieel belang om op ieder moment samen met u de juiste keuze te kunnen maken. Waar mogelijk proberen wij altijd buiten de rechtbank om tot een oplossing te komen. Alleen als het echt niet anders kan, leggen we uw zaak voor aan de rechter.

Tijdens uw rechtszaak kunt u rekenen op de gedegen juridische kennis van onze advocaten. Betrokken, betrouwbaar én betekenisvol; dat maakt Rauwerda Advocaten anders dan anders.